ARCHIVETop End Folk Club Logo


Top End Folk Club Banner
"Playing traditional acoustic music
in and around Darwin Australia
for more than thirty years."
Top End Folk Club Incorporated
PO Box 41551
Casuarina Northern Territory Australia 0811
www.topendfolkclub.org
ABN 20 835 317 702

Schedule - 36th Top Half Folk Festival
Mary River Park
9th - 12th June 2006











Friday
Verandah
Dining Room
Packing Shed
Garden Area
Concert Space
8am
Set up
Set up
Set up
Set up
Set up

































 









12 noon









1pm
Lunch
Lunch
Lunch
Lunch
Lunch
2pm
Set up
Set up
Set up
Set up
Set up











4pm









5pm


Bus from Darwin
Ablutions



6pm
Dinner
Dinner


Dinner
Dinner











9pm











Session
Session


Session
Session











10pm




















3am


Bar Closes
















Saturday
Verandah
Dining Room
Packing Shed
Garden Area
Concert Space
8am
Poets' Breakfast
Breakfast
Ablutions





hosted by
Jim Smith








9.30am
1.5 hours


















10am


RW Service


Kids' workshops





Colin Smiley


Kate De Koning

11.30am


1.5 hours


Make Your Own Necklace












12 noon
Lunch
Lunch


Lunch












1.30pm









1.30pm


Workshop





2.30pm


The Wise Family Band 1 hour
















3pm


Afternoon Concert #1



























6.10pm


3 hours





6.15pm
Dinner
Dinner


Dinner

7.30pm









7.30pm








Evening Concert #1










incl. Official Opening






















10.50pm








3.5 hours
11pm
Session
Session
















3am


Bar Closes
















Sunday
Verandah
Dining Room
Packing Shed
Garden Area
Concert Space
8am
Poets' Breakfast
Breakfast
Ablutions
Breakfast



hosted by Jim Smith







9.30am
1.5 hours







10am


Whimsey, Stuff & Nonsense









Paul Stewart





Midday


2 hours





Midday
Lunch
Lunch


Lunch












1.30pm




















3pm


Afternoon Concert #2
















6.10pm









6.15pm
Dinner
Dinner


Dinner

7.30pm









7.30pm


Dance





9pm









9.10pm








Evening Concert #2











11pm









11.10pm
Session
Session
















3am


Bar Closes
















Monday
Verandah
Dining Room
Packing Shed
Garden Area
Concert Space
8am
Poets' Breakfast
Breakfast
Ablutions
Breakfast



hosted by Jim Smith







9.30am
1.5 hours







10am


Folk Clubs Meeting





11am









12 noon






Farewells

12.30pm


Bus to Darwin





1pm
Clean up
Clean up
Clean up
Clean up
Clean up
2pm









3pm









4pm









5pm